March 10 - 17, 2014    Utrecht , Netherlands
De basis van privacywetgeving toegelicht.
Ruim 210 cursisten gingen u voor: eerdere edities beoordeeld met een 8,2! Na deze cursus weet u concreet hoe u omgaat met privacywetgeving.
Inclusief wetgevi.

Hoe gaat u om met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)?

Deze cursus geeft u praktijkgerichte uitleg over de werking van de Wet bescherming persoonsgegevens. U leert stap voor stap hoe u vanuit de Wbp dient om te gaan met privacyvraagstukken, hoe u kennis deelten informatie uitwisselt zonder hierbij inbreuk te maken op de privacy. Daarnaast krijg u inzicht in de wijze van handhaving, de rol en bevoegdheden van het CBP.

**Na deze cursus weet u:

- Wat de privacyrichtlijn inhoudt en welke wetgeving er geldt.
- Wat wel en niet mag met persoonsgegevens.
- Welke regelgeving geldt rondom het doorgeven van gegevens naar landen buiten de EU/EER.
- Wat de nieuwe meldplicht datalekken betekent voor uw organisatie.
- Wie er aansprakelijk is voor het niet naleven van de Wbp.

Masterclass - Europese Privacyverordening 9 oktober 2014.

Verstrekkende gevolgen van de Europese privacyverordening De Europese Commissie is voornemens een grondige hervorming van de EU-gegevensbeschermingsregels door te voeren. Deze Europese Privacyverordening moet de nationale wetgeving vervangen en wordt na inwerktreding één op één overgenomen in de Wbp. Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor iedere professional die tot in detail wil ingaan op de toekomstige wijzigingen van de huidige regelgeving als gevolg van de verordening. Zorg dat uw organisatie zich goed voorbereid, want op niet tijdige melding van verlies van persoonsgegevens staan boetes die kunnen oplopen tot 5% van de wereldwijde omzet!

Uw docenten zijn experts op het gebied van privacywetgeving. Zij vertellen u precies waar u rekening mee moet houden. Actuele cases en praktijkvoorbeelden worden uitvoerig besproken. De nadruk ligt op het vinden van

Venue

Location: Novilo BV
Contact Churchilllaan 11, 13e verdieping 3527 GV UTRECHT 070-8200234 Utrecht , Netherlands
070 - 820 02 34

Organizer

EUROFORUM Deutschland SE
Prinzenallee 3, D-40549 Düsseldorf
+49 (0)211/96 86-30 00

Related events