October 20 - 23, 2011    Riga , Latvia
Izstādi organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Vides ministriju, Rīgas enerģētikas aģentūru un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru.

Izstāde “Vide un Enerģija” ir lielākais pasākums Baltijā energoefektivitātes un vides tehnoloģiju jomā un ik gadu pulcē vairāk nekā 100 dalībfirmu no vairāk nekā 10 valstīm. Līdzās plašajai nozares uzņēmumu ekspozīcijai notiek konferences, semināri un aktualitāšu prezentācijas, kas piesaista lielu gan profesionāļu, gan interesentu uzmanību.

Izstādes “Vide un Enerģija 2011” jaunumi un saturs

Izstāde aptvers plašu ar energoefektivitātes risinājumiem saistīto jautājumu spektru, sniegs vispusīgu pārskatu par jaunāko enerģiju taupošo un videi draudzīgu tehnoloģiju ieviešanas nepieciešamību un to praktisko pielietojumu.

Līdztekus atjaunojamās enerģijas, energoefektivitātes un infrastruktūras uzlabošanas aktualitāšu atspoguļošanai, izstādē nozīmīgu vietu ieņems jautājumi par dabas aizsardzības un vides kvalitātes uzlabošanu, resursu saprātīgu izmantošanu, kā arī videi draudzīgas saimniekošanas piemēru popularizēšanu un izplatīšanu sabiedrībā.

Izstāde “Vide un Enerģija” sinerģijā ar izstādi mājokļa labošanai un interjera pārvērtībām “Māja. Dzīvoklis 2011” - ikkatra izstādes dalībnieka ieguvums! Vienlaikus būs iespēja strādāt ar profesionālajiem apmeklētajiem, gan arī tā pulcēs ievērojami kuplāku dalībnieku un apmeklētāju skaitu.

Venue

Location: Kipsala International Exhibition Centre
Since the opening of the new exhibition hall in March 2000, the International Exhibition Centre in Kipsala has become the largest exhibition facility in the Baltic States with indoor space of..
Contact Kipsalas iela 8 1048 Riga , Latvia
+371 (0)67065000